ЕСИПП сега добива цртежи и слики за својот натпревар за дизајн на божиќни е-картички во 2017 година

По исклучително успешната конкуренција од минатата година, ги покануваме сите деца и млади луѓе со аутистичен спектар на нарушувања од Хрватска, Кипар и Македонија да ја дизајнираат официјалната Божиќна картичка на ESIPP за секоја земја. Ние сме во потрага на забавни дизајни за ширење на празнично расположение!

За инспирација и идеи, можете да ги погледнете некои од нашите фантастични записи и победникот од минатата година.

Ние сме отворени за сите идеи и записи од натпреварувачи со било каква способност се добредојдени. Победникот од секоја земја ќе се користи како божиќна е-картичка и лого на ESIPP оваа година.

Како да внесе:

  • Дизајнирајте слика за картичка на хартија од A4 (210 x 297 mm) или помала
  • Вклучете го логото на нашиот проект во уметничкото дело (дрвото ESIPP).
  • Можете да ги користите сите бои или занаетчиски материјали што ги сакате!
  • Скенирајте или направете слика на уметничкото дело и испратете ја на info@esipp.eu
  • Вклучете го вашето име, возраст, држава и дополнителни податоци за контакт
  • Сите записи треба да бидат примени najdocna до понеделник 4 декември 2017 година.

Победниците ќе бидат контактирани по електронска пошта до петок, 8 декември.

Не можеме да чекаме да ги видиме сите!